Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 07

Datum

18 maart 2017 10:30

Accommodatie

Onbekend

Na twee goede wedstrijden en een week rust hadden de dames er weer zin in. Het veld was goed bij LSC 1890 Sneek, een mooi complex en het was lekker voetbalweer.

We proberen elke wedstrijd meteen sterk te beginnen en zo snel mogelijk te scoren. Dit lukte vandaag heel goed want na een paar minuten was het al 0-1. De meisjes van Sneek waren gelijk van slag en voordat ze het door hadden was het al 0-6 met de pauze. Er zaten goed uitgespeelde doelpunten bij, wat eens te meer aantoont dat het team steeds beter gaat spelen. Verdedigend zit alles goed op slot en de drang naar voren is vaak doelgericht.

De tweede helft begon wat stroef. We moesten wisselen van keepster waardoor er wat verschuivingen waren in de posities op het veld. Maar na twee wat onnodige tegendoelpunten werden ze weer wakker en werd er weer flink gecombineerd en gescoord. De score was op het laatst voor iedereen moeilijk bij te houden, maar uiteindelijk is het 3-12 geworden. Klasse!!!
Achteraf gezien misschien een gemakkelijke pot maar het begin van de tweede helft heeft aangetoond dat er wel hard gevochten moest worden om elke bal om deze uitslag te verdienen.