Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Bekerwedstrijd TLC - ONB 3-1 10-9-2022

11 september 2022 13:45

Gisteren speelden wij tegen TLC dat uit komt in de 3e klasse. Ze hadden de 1e bekerwedstrijd met 8-2 gewonnen van VV Westerkwartier. Door deze grote uitslag waren wij gewaarschuwd.

De eerste helft konden wij de nul houden met nog een zeer goede kans voor ONB. Het tempo lag wel hoog dus de vraag was: konden wij dit de 2e helft ook volhouden? Tot de 65e minuut kon ONB de nul houden, toen sloeg TLC toe en zette de 1-0 op het scorebord. Trainer Theo Donker greep in en ging 4-3-3 spelen i.p.v. 5-3-2. Dit wierp zijn vruchten direct af. Een mooie aanval via Lars naar Patrick die zette voor op Mike en hij scoorde de 1-1!! Dit gaf de burger weer moed. Helaas in de 89e minuut was het TLC die de 2-1 scoorde en later nog de 3-1 in de extra tijd. Wij kunnen terugkijken op een zeer goede wedstrijd.

A.s. dinsdagavond hebben ONB 1 en ONB 2 een oefenwedstrijd tegen ODV 1 en ODV 2 in Wijnjewoude, en volgende week zaterdag speelt ONB 1 de beker tegen VV Westerkwartier.

Tekst & foto’s: Margreet Helder