Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 1. wint met 5-0 van VVT

12 november 2022 21:15

Vandaag speelde ONB uit tegen VVT in Twijzelerheide. ONB ging flitsend van start. Binnen de minuut scoorde Mike Veenstra met een afstandsschot die wel houdbaar leek. Naar mate de eerste helft vorderde, bleek dat beide teams niet hun beste dag hadden. Het was echter ONB die de kansen benutte. VVT had nog 2x het houtwerk geraakt. We gingen de rust in met een 3-0 voorsprong.

In de 2e helft werd het spel iets beter wat resulteerde met nog 2 doelpunten voor ONB. Ook nu schoot VVT weer 2x op het houtwerk. De 3 punten werden weer meegenomen naar Drachten.

Volgende week zaterdag 19 november de topper tegen de koploper SC Boornbergum.

Dus komt allen naar sportpark De Fennen!