Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 1. verliest de derby tegen SC Boornbergum met 1-4

20 november 2022 20:45

Gisteren stond een belangrijke wedstrijd op het programma. Er moest eigenlijk gewonnen worden van SC Boornbergum om zo de aansluiting met de top te behouden. Echter het was SC Boornbergum die de wedstrijd dicteerde. Al direct in het begin van de wedstrijd zette SC Boornbergum druk op ONB en een doelpunt kon niet uitblijven. Doordat er direct druk werd gezet op de verdediging kon ONB niet opbouwen en was voor keeper Tycho Schade zijn enige optie lange ballen.
SC Boornbergum kreeg in de 1e helft ook nog een strafschop echter werd deze goed tegen gehouden door Tycho Schade. De 2e helft was hetzelfde beeld als de 1e . ONB kon geen vuist maken tegen het sterkere SC Boornbergum. Bij de weinige kansen die ONB kreeg kon Ruben Smits nog uit een corner in koppen en de stand op 1-4 zetten wat ook de einduitslag werd.