Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 3 te sterk voor LSC 4 in de beker en is door naar de kwartfinales!

20 november 2022 21:00

ONB begon zeer sterk aan de wedstrijd en kwam binnen 10 minuten op voorsprong. Djaldrick Burleson was het eindstation van een goede aanval waar hij ijskoud de 1-0 tegen de touwen schoot.

In de 12e minuut onderschepte Aziz Geyik de bal, na een slechte terugspeelbal van de centrale verdediger van LSC, en speelde gemakkelijk de keeper uit: 2-0. Aziz Geyik was weer eens op dreef en scoorde ook in de 20e en 21e minuut, maar helaas werden beide doelpunten afgekeurd door vermeend buitenspel. ONB bleef druk zetten waardoor LSC niet aan opbouwen toe kwam. Vlak voor het rustsignaal viel er toch nog wat te vieren. Jarno Benedictus liet met een versnelling zijn directe tegenstander zijn hielen zien en scoorde zowel het 3e en 4e doelpunt. ONB ging de rust in met een welverdiende 4-0 voorsprong.

Na de thee kwam LSC goed uit de startblokken door in de 46e minuut meteen de 4-1 op het scorebord te zetten. LSC kwam met een beter strijdplan, maar kwam uiteindelijk toch niet meer aan scoren toe in de tweede helft. Het was echter Sandro Namgalauri die in de 85e minuut alsnog de wedstrijd op slot zette na een nauwkeurige pass van Aziz Geyik in het zestienmeter gebied. Eindstand 5-1.
ONB neemt een welverdiende break komend weekend en speelt op 4 december de competitiewedstrijd (UIT) tegen Renado 2.
Bedankt voor de foto's en het verslag Magmoed Al Sayed!