Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Erg slordig en matig ONB 1. speelt gelijk tegen Suameer 1-1

27 november 2022 19:45

Gisteren speelde ONB tegen Suameer. Hoewel Suameer bijna onderaan stond, verloren ze niet dik hun wedstrijden dus ONB was gewaarschuwd.

Wat de titel ook al aan gaf het spel was niet denderend van ONB. Gelukkig net voor rust werd de verlossende 1-0 gescoord door een kopbal van Ardian Kuci. De 2e helft ging niet veel beter dan de 1e helft. Verschil was de verdiende gelijkmaker van Suameer. De scheids had zeker naar het WK gekeken, voor wat betreft de officiële speeltijd, want hij liet wel heel lang door spelen. Dit gaf de kans voor ONB om het winnende doelpunt te maken echter was het bijna Suameer die de winnende scoorde. Gelukkig hadden wij keeper Tycho Schade die met een schitterende redding wist te voorkomen dat Suameer met de 3 punten naar huis ging.

Wij hebben nog 2 wedstrijden dit jaar. Volgende week spelen wij uit tegen Udiros en de week daarop thuis tegen Eastermar.