Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 3 wint met 7-1 van FC Burgum 1 (zon)!

11 december 2022 21:15

Met vorst aan de grond had ONB de eerste 20 minuten nodig om warm te draaien.

Aziz Geyik opende de score na een snelle omschakeling en de keeper rustig omspeelde en koeltjes de bal in het doel schoof. Niet veel later was het opnieuw Aziz die, aan de hand van verschillende combinaties, ook de 2-0 op het scorebord heeft gezet. FC Burgum probeerde terug te komen en dat lukte door een voorzet vanuit de flanken en zo de 2-1 tegen de touwen schoot. Het scheelde niet veel of we zouden met een gelijke stand de rust in gaan.

Na een warme thee was het ONB die de leiding weer nam. Het was Aziz die zijn hattrick voltooide in de 50ste minuut. De ruimtes werden groter en ONB bleef druk zetten waardoor de keeper van FC Burgum in de 75e minuut de bal aan Djaldrick Burleson gaf. De middenvelder kon de bal rustig binnen schieten: 4-1. In de 80ste minuut werd Nezhar Hassan vrij voor de keeper gespeeld en schoot de bal snoeihard tussen de palen: 5-1. Enkele minuten later vond Djaldrick opnieuw het net: 6-1. Sandro Namgalauri mocht ook weer op het scorebord verschijnen en maakte de 7-1 in de slotfase.

Op naar de volgende wedstrijd! Aanstaande zondag speelt ONB uit tegen Gorredijk 3. Een wedstrijd die bepalend is voor de koppositie.

Bedankt voor het verslag en de foto's Magmoed Al Sayed!