Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB1 - De Sweach 1-1 4-2-2023

5 februari 2023 16:15

Na een voorbereiding van 3 oefenwedstrijden, 2 gewonnen en 1 verloren, was het nu weer tijd voor het echte werk.

Vandaag de derby tegen De Sweach die evenveel punten en wedstrijden had als ONB. Het werd een wedstrijd met niet al te hoogstaand voetbal. In de 44e minuut een voorzet van Mike Veenstra die door Ardian Kuci werd ingetikt. Altijd lekker om de rust met een voorsprong in te gaan. Helaas was dit van zeer korte duur. De supporters waren nog niet eens allemaal op hun plek. De aftrap was nog maar net genomen of de bal lag al achter de keeper van ONB in het net. Er waren in de loop van de 2e helft nog kansjes voor beide teams echter de grootste voor De Sweach. De 1-1 is dus een terechte uitslag.