Facebook Toestaan Niet toestaan

Streekderby tussen TFS en ONB eindigt in gelijkspel 1-1

26 maart 2023 22:00

Maart roert zijn staart dat kun je wel zeggen. Hadden wij in het begin van maart nog een pak sneeuw. De week erop kon de winterjas weer uit en vandaag harde wind met zo nu en dan een bak regen.

ONB begon voortvarend, wij hadden de wind ook mee. In de 2e minuut een mooie kopbal van Ardian Kuci die hiermee de keeper passeerde. Zou dit worden zoals de wedstrijd Frankrijk - Nederland? Helaas het lukte ONB niet om de voorsprong te vergroten. Het was TFS die nu meer druk op het doel zette wat resulteerde in de 1-1 wat ook direct de ruststand werd.

In de 2e helft kregen beide teams kansen die echter niet verzilverd werden. Of de keepers van ONB en TFS verhinderde dit of er werd niet tussen de palen geschoten. Na 90 minuten bleef het 1-1 waar eigenlijk ONB niet genoeg aan had om zo de aansluiting met de top te behouden.

Verslag en foto's: Margreet Helder