Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Een spannende wedstrijd tussen ONB en SJO Feanstars die afgefloten werd met 6-4 winst

1 april 2023 19:30

Vandaag speelden we thuis tegen SJO Feanstars uit Surhuisterveen, om 09.00 werd de wedstrijd afgetrapt in de regen.

Al snel werd kregen we een doelpunt tegen, maar dat werd gelijk weer rechtgezet door ONB wat de stand 1 - 1 maakte.
Het ging allemaal gelijk op en de twee ploegen waren erg aan elkaar gewaagd, toen de eerste helft af werd gefloten gingen de jongens terug de kleedkamers in met een 3 - 2 voorsprong.

De tweede helft was het weer al een stuk beter, en ook de goals werden steeds mooier.
O.a. Gio, Chulo, Vince en Brayden scoorden hele mooie punten tijdens de wedstrijd en onze keeper Sayed heeft ook goed werk verricht met mooie reddingen.

We kregen ook nog twee doelpunten tegen en de wedstrijd werd met winst voor ONB geëindigd, de eindstand was 6 - 4.
Een leuke, maar ook echt spannende wedstrijd die tot het einde gelijk op ging!
Goed als team samengespeeld, en veel plezier en vrolijke gezichten ondanks het weer.
Bedankt voor de foto's en het verslag Remco de Jong!