Aanmeldformulier - vv ONB

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

Aanmeldformulier

U verklaart hiermede tot wederopzegging lid te willen worden van vv ONB en akkoord te gaan met de voorwaarden zoals ze hier op de site staan vermeld.

Contributie verplichting geldt altijd voor 1 seizoen (1 juli tot en met 30 juni) en staat los van de keuze van betaling.

N.B. van leiders of trainers wordt geen contributie geïnt maar is het IBAN rekening nr. wel vereist


Vul "Jeugdsportfonds" of "Stichting Leergeld" in als de de contributie op deze manier wordt voldaan.

Door de onderstaande keuze aan te vinken gaat u akkoord met het lid worden van vv ONB en geeft u toestemming om onder haar naam vv ONB doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens de contributie, zoals deze jaarlijks wordt vastgesteld door de ledenvergadering, persoonlijke boetes opgelegd door de KNVB en kosten voor reparaties en/of vervanging van de wedstrijdoutfit, en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van vv ONB. Als u het niet eens bent met de afschrijving dan kunt u deze binnen 8 weken terug laten boeken. Vraag uw bank naar de voorwaarden.Bij introductie op de vereniging kan er naar uw legitimatie worden gevraagd.


Door de onderstaande keuze aan te vinken gaat u tevens akkoord met het een paar keer per jaar uitvoeren van vrijwilligerstaken zoals, bardiensten en schoonmaakdiensten.


Ons privacybeleid vindt u hier, de lidmaatschapsvoorwaarden vindt u hier.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!