Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 1. wint spannende wedstrijd tegen Surhuisterveen met 2-0

2 oktober 2022 15:30

Zaterdag speelden wij tegen Surhuisterveen die geen onbekende van ONB is. In het seizoen 2018/2019 was het de laatste keer dat zij elkaar troffen in de 4e klasse zondag. Destijds werden zij kampioen.

De 1e helft werd een gelijk opgaande strijd met kansen voor beide partijen. ONB kroop aan het einde van de 1e helft door het oog van de naald. Surhuisterveen had 2 grote kansen om op voorsprong te komen. Eén schot op de paal en één op de kruising. Gelukkig bleef het bij 0-0.

De 2e helft was hetzelfde beeld als in de 1e helft. Echter Jeffrey zette door een mooie pass Mike vrij waarna hij de keeper uit speelt en de 1-0 scoort. Nu moest Surhuisterveen komen waardoor het gevaarlijk werd voor het doel van ONB. Met een paar schitterende reddingen van Tycho bleef het 1-0.  Er kwam meer ruimte voor ONB wat uitte in een mooi doelpunt van Jort na de pass van Patrick. Eindstand 2-0.
ONB staat nu met 6 punten bovenaan. Volgende week spelen wij uit tegen GSVV uit Gerkesklooster.