Nieuws

Nieuws

De eerste 6 weken van Theo Donker

28 september 19:00  Onze hoofdtrainer Theo Donker heeft een verslag gemaakt van zijn eerste 6 weken bij ONB.meer »


ONB 1. begint de competitie met winst tegen de Sweach

25 september 12:30  Zaterdag nam ONB de 3 punten mee naar Drachten. Het was echter wel De Sweach die de openingstreffer maakte. Gelukkig liet de gelijkmaker niet lang op zich wachten. Door goede combinaties, vooral door het middenveld, werd de 1-2 en 1-3 gemaakt. In de 2e helft is ONB niet meer in gevaar geweest. De eindstand werd 2-5. Volgende week speelt ONB thuis tegen Surhuisterveen 1. Foto's en tekst: Margreet Helder meer »


Bekerwedstrijd VV Westerkwartier 1. - ONB 1.

18 september 21:30  Vandaag speelde ONB in de nieuwe shirts tegen VV Westerkwartier. The Stickerfactory kwam in plaats van Gerkes tenten. De 4 sponsoren zijn nu: A. de Haan schilderbedrijf, Van Ouds Meubelen, Bouwservice Drachten en The Stickerfactory. De wedstrijd ging gelijk op met aan beide kanten kansen om de wedstrijd winnend af te sluiten. De uitslag werd 1-1 waardoor ONB als 2e eindigde in de bekercompetitie. Tekst en foto’s: Margreet Helder Margreet Heldermeer »


Weekendprogramma, let op de wedstrijd van het eerste is uit i.p.v. thuis.

14 september 16:15  Het programma voor komend weekend, let op de wedstrijd van het eerste is uit i.p.v. thuis.meer »


Bekerwedstrijd TLC - ONB 3-1 10-9-2022

11 september 13:45  Gisteren speelden wij tegen TLC dat uit komt in de 3e klasse. Ze hadden de 1e bekerwedstrijd met 8-2 gewonnen van VV Westerkwartier. Door deze grote uitslag waren wij gewaarschuwd.meer »


Actie ‘KIES EEN CLUB’ Jeugdfonds Sport

10 september 8:45  Net als het @jeugdfondssportencultuur willen wij dat álle kinderen een club kunnen kiezen, ook als er thuis geen geld is.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!