Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 1. staat bovenaan door winst op Jistrum met 3-0

24 maart 2024 12:15

Het was niet ONB zijn beste wedstrijd echter door de overwinning op Jistrum en doordat ASC'75 verloren heeft van Suameer staan wij eerste in de competitie!!

Het was een dag dat de bal er maar niet in wilde. Leon Statema kreeg een schitterende kans die gered werd door de keeper van Jistrum. Echter de bal komt daarna voor de voeten van Eelko Bosma die hem niet in het doel kreeg. Dit euvel zou Eelko vaker hebben vandaag. Ja je kunt soms zo'n dag hebben. In de 27e minuut een corner van Arjen van der Werff die de bal op het hoofd van Mike Veenstra plaatste en doelpunt, 1-0. Goed, zou het nu dan beter gaan met scoren, helaas niet. Het wilde maar niet lukken.

De 2e helft begon zoals de 1e helft eindigde, het wilde niet lukken om te scoren. In de 73e minuut was het dan toch Eelko Bosma die een paar spelers van Jistrum passeerde en keihard uithaalde en de 2-0 scoorde. Wij hadden weer lucht. Ondertussen hadden wij gehoord dat ASC'75 van Suameer met 2-1 verloren had! Bij winst stonden wij nu alleen bovenaan. Het was al in blessuretijd dat Patrick de Vogel dacht: 'Ik haal nog even uit' en hij scoorde! Een schitterend doelpunt in de rechterbovenhoek, 3-0. Hierna floot de scheidsrechter ook af.

Volgende week zijn wij vrij en kunnen even van onze koppositie genieten.