Nieuws - vv ONB

Nieuws

Nieuws

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Vandaag, 27 maart 19:00  Steun v.v. ONB met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in de Wiken. Of lever je munten nu ook in door ze in de glazen kan in de kantine te gooien. Iedereen die voor ons verzameld: Bedankt! 💙🤍meer »


Streekderby tussen TFS en ONB eindigt in gelijkspel 1-1

Gisteren, 26 maart 22:00  Maart roert zijn staart dat kun je wel zeggen. Hadden wij in het begin van maart nog een pak sneeuw. De week erop kon de winterjas weer uit en vandaag harde wind met zo nu en dan een bak regen.meer »


Komende zaterdag: VV TFS 1. - ONB 1. met na afloop live muziek!

22 maart 21:00  Komende zaterdag: VV TFS 1. - ONB 1. met na afloop live muziek!meer »


ONB - SV Donkerbroek 3-1

19 maart 21:30  Na een mooie generale oefenwedstrijd van dinsdag 7 maart j.l. tegen de 3e klasser Wilper Boys, die met 4-1 gewonnen werd, stond de zaterdag erop de wedstrijd tegen Jistrum op het programma. Helaas werd deze afgelast door de vele sneeuw die gevallen was. Jammer want wij waren net in de winning mood. Gisteren was het dan weer zover. SV Donkerbroek was nu de tegenstander. Zij stonden maar 3 punten onder ons. Konden wij het goede spel van de oefenwedstrijd vast houden? meer »


ONB 3 koerst af op het kampioenschap!

19 maart 21:30  ONB speelde vandaag een geweldige wedstrijd tegen Gorredijk en wist maar liefst zes keer te scoren tegen de nummer twee in de competitie! meer »


Oefenwedstrijd sc Heerenveen - sc Cambuur JO-15

11 maart 12:00  Aankomende woensdag is er op het kunstveld een oefenwedstrijd tussen sc Heerenveen en sc Cambuur JO-15, dit begint om 18:00 (start warming-up) en duurt tot 20:00. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!