Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB Zo 2 neemt revanche op Akkrum 2

14 april 2024 16:45

Onder luid gejuich van het publiek maakte ONB 2 en Akkrum 2 zich klaar voor een zinderend duel. ONB 2 had zat nog met revanchegevoelens na de eerdere nederlaag van ONB in de uitwedstrijd (5-1).

De aftrap was nog nauwelijks genomen toen Noah Zhytaryuk het publiek in vervoering bracht met een prachtig schot, dat de keeper van Akkrum kansloos liet. De bal viel over de keeper in de verre hoek.
Maar Akkrum toonde veerkracht en drong aan, keer op keer werd hun aanval afgeslagen door de uitblinkende keeper Garik Movsisyan van ONB. Na de rust slaagde Akkrum er eindelijk in om gelijk te maken door een geplaatste kopbal, 1-1 stond het nu.
Echter, ONB liet zich niet uit het veld slaan en toonde hun klasse toen Jarno Benedictus in de 58e minuut na een prachtige combinatie het net vond. Stand 2-1.
De voorsprong werd verder uitgebouwd door Djaldrick Burleson met een verwoestend schot in de 70e minuut, stand 3-1. Maar Akkrum gaf niet op en wist het gat te verkleinen tot 3-2 in de 80e minuut. Het was een zenuwslopende slotfase met veel kansen aan beide kanten, maar uiteindelijk was het Ismael Ismail die diep in blessuretijd de verlossende 4-2 maakte, waardoor ONB de overwinning veiligstelde en revanche nam op Akkrum.

Aanstaande woensdag neemt ONB 2 het op tegen de koploper GSAVV Forward (uit) ⚽️🔝.