Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 3 wint na een 0-1 achterstand toch van Wacker 2

3 oktober 2022 22:45

In de eerste helft kwam ONB na 20 minuten op 0-1 achterstand tegen Wacker. Er werd niet gecommuniceerd en er zat geen teamspirit in het voetbal. ONB werd daarvoor terecht afgestraft, ondanks de betere ploeg op het veld.

In de tweede helft kwam Wacker met een snelle aanval bijna op 0-2 voorsprong. Maar de bal kwam via de lat terug in het veld. De spelers van ONB zijn wakker geschud en er werd goed gevoetbald.

De ene na de andere combinatie zorgde voor een aanval die eindige met een 1 op 1 situatie met de keeper van de tegenstander. Aaron Tahapary werd van achteren getackeld en de scheidsrechter wees naar de penalty stip. Aziz Geyik schoot zijn team koelbloedig naar de 1-1. Het moreel van het team steeg en er werd een prachtig staaltje voetbal gepresenteerd. Aziz schoot zijn team van buiten de zestien naar de 2-1 en de 3-1. En scoorde dus een hattrick! Vervolgens schoot Jarno Benedictus vanuit de flank de bal snoeihard en recht in de kruising. Onhoudbaar voor de keeper. De stand werd 4-1.

Wacker werd ook wakker en kwam terug. De stand werd 4-2. Maar ONB bleef sterk in de tweede helft en Kristian Vasilev schoot in een zeer snelle tegenaanval ONB naar de 5-2. Een mooi en zeer terecht resultaat voor ONB.

ONB 3 doet nog volop mee in de beker na de eerdere winst tegen Gorredijk 3 (1-3) en Read Swart 2 (4-2) 🏆

Op naar de volgende wedstrijd! Aanstaande zondag staat de competitiewedstrijd op het programma tegen Oosterlittens 2 (uit) ⚽️ ⚽️ ⚽️
Bedankt voor de foto en het verslag Magmoed Al Sayed!