Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB1. herstelt zich na nederlaag vorige week

17 oktober 2022 8:30

ONB begon voortvarend tegen Jistrum. In de 2e minuut een corner van Djordy Komrij die door Ardian Kuci in de touwen wordt gekopt. Dit zou trouwens niet zijn laatste doelpunt worden. Hij scoorde een hattrick in de 1e helft. In de 2e helft scoorde Ardian Kuci scoorde nog zijn 4e doelpunt en Mike Veenstra nog uit een penalty.
Het spel was niet denderend maar ondanks dat toch nog een ruime overwinning, 5-0.
Volgende week geen competitie wel een oefenwedstrijd tegen Rottevalle op donderdagavond 20 oktober om 20.15 uur in Rottevalle.