Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 3 KAMPIOEN na een spannend duel tegen FC Burgum 1 (zon).

21 mei 2023 20:45

Na 19 minuten kwam ONB op achterstand door gepruts achterin, maar Aziz Geyik nam meteen wraak en scoorde 2 minuten later de 1-1. In de eerste helft creëerde ONB enorme kansen, maar helaas wist ONB niet te scoren en bleef de tussenstand 1-1.

In de tweede helft kwam ONB sterk uit de startblokken en Aziz schoot de bal nauwkeurig in het net na een mooie steekpas van Aaron Tahapary. In de 75e minuut wist Veljko Rabljenovic de voorsprong te vergroten door de 1-3 te scoren in de rebound na een vrije trap van Aziz.
Burgum gaf echter niet op en scoorde in de 79e minuut de 2-3. De wedstrijd bleef spannend tot in de laatste minuut, maar ONB wist de voorsprong vast te houden en won de moeizame wedstrijd.

Ondanks de zware strijd tegen FC Burgum 1 (zon) heeft ONB 3 laten zien dat zij klaar zijn voor de bekerfinale op zaterdag 3 juni 2023 om 12.30 uur in Hoogeveen. Ben jij dan ook aanwezig?