Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB verliest nipt van Drachtster Boys 2 met 3-2

10 september 2023 20:30

Een zeer warme middag, spelen op het kunstgras en geen schaduw te bekennen, dat was gisteren het beeld van de bekerwedstrijd tegen VV Drachtster Boys 2.

ONB moest de eerste minuten even op gang komen waardoor Drachtster Boys de 1-0 kon scoren. Zij kregen later nog een paar kansen die zij ook benutten, 3-0, in tegenstelling tot ONB. Wij kregen volop kansen, Quishano binnenkant paal die niet in het doel ging. Eelko met kopkansen, Tieme die voorlangs schoot en Mike die over het doel heen schoot. In plaats met een doelpunt de rust in te gaan bleef het 3-0. Echter ONB voelde wel dat er kansen waren. In de 2e helft zette ONB steeds meer druk en het was Mike Veenstra die de 3-1 scoorde. De bal kwam via de keeper van Drachtster Boys terug in de voeten van Mike. Met een mooi lobje over de keeper scoorde hij. Gelukkig werd er regelmatig even gedronken en dat was wel nodig bij deze temperatuur. De kansen kwamen weer voor ONB. Ruben Smits kopt op de lat, Eelko een schot tegen bovenkant lat aan maar gelukkig was het Ruben Roodbaei met een schitterend afstandsschot en bracht de stand naar 3-2. Drachtster Boys kreeg niet echt goede kansen meer. ONB probeert de 3-3 te forceren echter lukte dit helaas niet.

Wij kunnen terug kijken op een goede wedstrijd en kijken vol goede moed naar de wedstrijd tegen SC Boornbergum die volgende week zaterdag om 14.00 uur in Boornbergum gespeeld wordt.

Foto's en verslag: Margreet Helder