Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB begint het seizoen goed met een overwinning op VVT 2-1

24 september 2023 11:00

De eerste wedstrijd van het seizoen. Je wil deze wedstrijd altijd graag winnend afsluiten.

In de eerste helft kreeg ONB wel een paar kansen echter werden deze niet benut. Daarentegen kreeg VVT een paar goede kansen die door respectievelijk Ruben Smits en Elvin Dedic teniet werden gedaan. Verder was er niet zo veel spectaculairs te vermelden over de eerste helft.

De tweede helft begon zeer goed voor ONB. Een hoekschop voor ONB die weggekopt werd door een speler van VVT die in de voeten van Ruben Roodbaei kwam en hij schoot deze mooi in.  Ongeveer 10 minuten later. Een terugspeelbal naar de keeper van VVT die deze aannam en in de voeten schoof van Ruben Roodbaei, waarna Ruben de keeper makkelijk omspeelde, 2-0. Dit konden wij niet meer uit handen geven. Een kwartier voor tijd haalt de keeper van ONB een speler van VVT onderuit, een penalty die goed in geschoten werd, 2-1. Het werden nog 15 zware minuten, maar gelukkig konden wij de 3 punten in Drachten houden.

Volgende week zaterdag hebben wij geen wedstrijd i.v.m. het jeugdfeest van het 75-jarig bestaan van ONB. De eerst volgende wedstrijd is 7 oktober om 14.30 uur uit tegen Suameer.