Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 2 straft GSAVV Forward 5 af op eigen terrein

24 september 2023 18:15

In de 12e minuut brak Djaldrick Burleson de stilte met een krachtige kopbal na een perfecte voorzet van Alexandre Namgalauri. Het publiek barstte van enthousiasme.

In de 30e minuut toonde Aziz Geyik zijn klasse door de bal met zijn linkervoet in de verre hoek te plaatsen, waardoor de voorsprong van ONB 2 werd vergroot. Maar in de 35e minuut sloeg de tegenstander terug met een tegendoelpunt na een snelle counter.

Na de rust kwam Ali Akbari in de 60e minuut tot scoren na een terugspeelbal, maar het bleek slechts een kortstondige hoop voor GSAVV Forward 5 te zijn. In de 63e minuut kende de scheidsrechter eindelijk een penalty toe na tal van overtredingen, en Aziz faalde niet om deze koelbloedig in de rechterhoek te plaatsen, ondanks de aanraking van de keeper met zijn vingertoppen.

De doelpunten bleven maar komen, met Jarno Benedictus die in de 65e minuut hard in de korte hoek schoot en Djaldrick die in de 68e minuut van afstand scoorde. Aziz ging door met zijn show en scoorde in de 69e minuut met een prachtige volley na een voorzet van Marvin Dijkstra. Hij was niet te stoppen en voegde nog twee doelpunten toe in de 70e en 84e minuut, waarbij laatstgenoemde het resultaat was van een slimme steekpass van Djaldrick.

In de 78e minuut liet ONB 2 hun prachtige samenspel zien, met Isak Samiu als eindstation voor een schitterend doelpunt. In de 83e minuut kreeg GSAVV Forward een onterechte penalty voor een overtreding ver buiten de zestien meter uit medelijden van de scheidsrechter, maar Aziz liet zich niet van de wijs brengen en scoorde in de 84e minuut. De scheidsrechter floot de wedstrijd al af in de 85e minuut uit angst voor nog meer doelpunten voor ONB.

Met een eindstand van 2-10 toont ONB 2 zich oppermachtig en staat bovenaan in de competitie.

De volgende uitdaging wacht volgende week zondag in de derby tegen Drachten 3 op sportpark de Fennen. Voetballiefhebbers kunnen zich zeker verheugen op meer spektakel.