Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

v.v. ONB JO15-1 – S.V. Oosterwolde JO15-1

4 oktober 2023 15:30

Met strijd en goed voetbal heeft v.v. ONB JO15-1 met 0-3 gewonnen van S.V. Oosterwolde 15-1.

In een wedstrijd waarin niet alleen tegen de tegenstander maar ook tegen de scheidsrechter gespeeld werd opende ONB flitsend. Na een mooie assist van Kenan flitste Djomailey langs diverse tegenstanders en ronde mooi af. Nog voor rust scoorde Sander P nog twee mooie goals voor ONB en zo was het 0-3 bij rust. Er hadden nog wel wat meer goals ingezeten de tweede helft. Maar dankzij nog een mooie redding van Zein en erg goed verdedigingswerk behield ONB de voorsprong en kwam de overwinning niet meer in gevaar in de tweede helft.