Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 1. wint weer nu met 2-4 van Suameer

8 oktober 2023 20:45

Na een week rust te hebben gehad, stond gisteren Suameer op het programma. Wij kunnen ons de laatste uitwedstrijd tegen Suameer nog herinneren. Wij stonden met 3-0 voor en maakten het ons nog moeilijk echter wonnen wij gelukkig nog met 3-4.

Wij begonnen voortvarend tegen de mannen uit Suameer. Een vrije trap genomen door Jort, die paste eerst naar Ruben en daarna de bal terug ontvangt. Het schot, die van richting werd veranderd en zit, 0-1. Even later krijgt Arjen een pass van Ardian die de bal beheerst in schoot, 0-2. ONB kreeg steeds meer kansen. Eelko maakt een lange russ en schiet de bal schitterend in de linkerhoek, 0-3. Deze stand hebben wij vaker gehad!!

De 2e helft gingen wij weer goed van start. Een corner werd eerst weggewerkt maar werd later ingekopt door Soufiane, 0-4. Nu kon het toch niet meer mis gaan? Het spel van ONB werd wat slordig. Kansen werden niet benut. Wij hadden wel 5 of 6 nul voor kunnen staan. En de wet van Murphy: Als jij niet scoort dan doet de tegenstander het wel. De bal werd in het strafschopgebied van ONB weggekopt echter precies in de voeten van een speler van Suameer. Deze speler straft de fout genadeloos af, 1-4. Goed nog niets aan de hand toch? Niet veel later een penalty voor Suameer die net niet gered werd door Stefan, 2-4. Moeten wij ons nu echt zorgen gaan maken?? Wij spelen ons spel niet meer, wij gaan mee met Suameer die zijn kansen ruikt. Gelukkig geen herhaling van vorig jaar. Wij winnen met 2-4. Drie punten gaan mee naar Drachten en wij blijven mee doen in de top.

Volgende week spelen wij om 14.30 uur thuis tegen Donkerbroek.