Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB kan voorsprong tegen ASC'75 niet volhouden, 2-2

29 oktober 2023 19:45

Beide teams speelde zaterdag met een rouwband om en werd er een minuut stilte gehouden. Bij ONB betrof het Sietze Dijkstra. Sietze was iedere dag bij ONB te vinden. Niets was hem te veel als je hem iets vroeg of hij dat wilde doen. Het was nooit een probleem. Een groot gemis voor ONB. Bij ASC'75 betrof het Eit de Bruin.

ONB had in de eerste helft de beste kansen echter heeft ONB op het moment moeite om de kansen te benutten. ONB kwam 1 op 1 op de keeper echter deze redde de bal. Gelukkig in de 39e minuut. Een assist van Ruben Roodbaei op Arjen van der Werff en deze schoot de bal in het doel, 0-1. Dit was ook de ruststand.

ONB bleef in de 2e helft druk zetten. In de 48e minuut was het Tieme Stavast met een schitterend schot op het doel, 0-2. Helaas kwam het antwoord van ASC'75 wel heel snel. In de 53e minuut een schot die de lat van het doel van ONB raakte. Deze bal werd daarna echter verkeerd ingeschat, 1-2. ONB kreeg nog verschillende kansen. Een schitterende kopbal van Tieme Stavast in het doel echter werd deze afgekeurd door een overtreding in het strafschopgebied. Nog een schot op de paal en een bal voorlangs het lege doel van ASC'75.
ASC'75 voelde dat er nog een doelpunt in de lucht zat. De druk werd steeds groter voor het doel van de ONB. Een kwartier voor tijd kwam de 2-2 op het scorebord wat ook de uitslag werd.

Volgende week spelen wij uit tegen Jistrum. Deze wedstrijd was eerst thuis gepland.