Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 1. wint belangrijk duel tegen VVT 1. met 0-1

4 februari 2024 14:15

Gisteren stond VVT op het programma. Zij stonden slechts 4 punten onder ons en de vorige wedstrijd herinnerde ons dat het niet een gemakkelijke wedstrijd zou worden.

Voor het begin van de wedstrijd werd er 1 minuut stilte gehouden voor de overleden Jan Meems, fanatieke supporter van alle VVT-teams. De wind en het slechte, hobbelige veld werkten niet echt mee. Het werd hard werken voor de mannen. VVT zette direct druk op de mannen van ONB. Echter was het al in de 8e minuut raak. Een mooie pass van Jort Raadsma op Mike Veenstra die koelbloedig de keeper van VVT passeerde, 0-1. Zou dit een wedstrijd worden met veel doelpunten? Nee helaas niet, de 0-1 werd ook de einduitslag. ONB had nog wel verschillende kansen waaronder 2 vrije trappen van Djordy Komrij die door de keeper van VVT gered werden. In het eind van de 2e helft zette VVT nog druk om zo een doelpunt te forceren, echter konden zij geen vuist maken.

Door de winst blijft ONB in de race voor de 1e plaats op slechts 3 punten van koploper ASC'75.

Volgende week spelen wij thuis de derby tegen TFS. Na de wedstrijd is er livemuziek van zangeres Jayden.