Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Spectaculaire derby bleef uit, ONB wint met 4-0 van TFS

11 februari 2024 11:30

Gisteren stond de derby tegen TFS op het programma. In Drachtstercompagnie werd toen met 3-0 gewonnen.

Het was ONB die direct in de eerste minuten de 1-0 scoorde. Een pass van Arjen van der Werff die door Ardian Kuci werd ingetikt. ONB was de bovenliggende partij echter kwamen zij niet meer tot scoren in de 1e helft. TFS kreeg nog een kans met de bal op de lat.

De 2e helft was in ieder geval een helft met meerdere doelpunten. TFS zette ook niet veel druk waardoor ONB ook meer ruimte kreeg. Het was Jort Raadsma die met een ver afstandsschot de bal in de rechter kruising knalde. Wat een doelpunt!! Het ijs was nu gebroken. Soufiane Zaghdoud scoorde een mooie kopbal uit de corner, 3-0. TFS kreeg weer een kans echter deze kwam wederom op de lat. Eelko Bosma speelde een paar spelers van TFS uit en scoorde de 4-0.
Dit werd ook de einduitslag.

ONB staat nu even gelijk in punten, 26, met ASC'75 echter hebben zij een wedstrijd minder.

Volgende week spelen wij de inhaalwedstrijd uit tegen GSVV.