Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 1. blijft winnen, nu 2-0 winst op GSVV

18 februari 2024 21:15

GSVV, die vorig seizoen 2x keer van ons gewonnen had, was zeker een tegenstander om rekening mee te houden.

Helaas moesten wij concluderen dat het veld van GSVV niet het beste was. Goed beide teams hadden hier last van echter kwam dat het spel niet ten goede. Het spel van ONB was wat rommelig. Gelukkig was het Djordy Komrij die uit een indirecte vrije trap, in de 14e minuut, de 0-1 op het scorebord zette. Hoewel GSVV niet echt veel kansen kreeg, kon ONB zijn kansen niet benutten. Na de rust werd het spel niet veel beter. Het spel speelde zich voornamelijk in het centrum van het veld af terwijl de zijkanten helemaal vrij lagen. GSVV kreeg nog een paar kansen echter keeper Tycho Schade zorgde er voor dat er geen tegendoelpunten kwamen. Na een afgeslagen corner kwam de bal in de voeten van Ruben Smits. Hij wil de bal voorgeven echter draait die de bal de rechter kruising in, 0-2. Dit was een belangrijk doelpunt waardoor wij even wat meer lucht kregen. Dit werd ook direct de einduitslag.

ASC’75 won vandaag ook waardoor de stand niet veranderde.

Volgende week spelen wij de inhaalwedstrijd uit tegen WTOC.