Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 1. al 10 wedstrijden ongeslagen, WTOC kon ONB ook niet tegenhouden 1-4

25 februari 2024 18:15

Gisteren stond de wedstrijd tegen WTOC op het programma. Het was de eerste keer dat de teams tegen elkaar speelden. Bij WTOC was de pupil van de week de zoon van de aanvoerder, en pake was de grensrechter, toch een speciale gelegenheid.

Het was achterin eerst even organiseren doordat WTOC met 2 spitsen speelde. Er kwamen over en weer wat kansjes maar een doelpunt zat er niet in. Het was pas in de 42e minuut, er waren al supporters richting de kantine ook door de koude, harde wind die over het sportpark ging, dat uit een hoekschop van Arjen van der Werff, Soufiane Zaghdoud de bal in het doel van WTOC kopte, 0-1. Een paar minuten later was het een mooie voorzet van Leon Statema die Ardian Kuci bediende en hij zet de 0-2 op het scorebord. Dit was tevens de ruststand.
De 2e helft was nog maar 3 minuten aan de gang toen een mooie pass Eelko Bosma bereikte die de 0-3 op het scorebord zette. Sommige supporters vonden het wel lekker warm in de kantine waardoor zij ook het 3e doelpunt van ONB moesten missen. WTOC zette wel steeds meer druk. In het 16 metergebied werd een speler van WTOC onderuit gehaald, penalty. Tycho Schade stopte de bal eerst, echter in de rebound scoorde WTOC toch nog, 1-3. WTOC had het gevoel dat er nog meer in zat echter was het Patrick de Vogel, die met een lange rush de keeper van WTOC verschalkte en de 1-4 op het scorebord zette. Dit was tevens de einduitslag.

Concurrent ASC'75 blijft ook winnen zodat het verschil hetzelfde blijft. Echter het verschil met nummer 3 is nu groter geworden, namelijk een gat van 6 punten.

Volgende week zaterdag spelen wij thuis tegen Suameer.