Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

ONB 1. wint 2e periodetitel door met 2-3 te winnen van Donkerbroek

9 maart 2024 19:30

Wat heeft ONB het zich vanmiddag moeilijk gemaakt! In het begin van de 1e helft had ONB 3 goede kansen om op voorsprong te komen echter werden de kansen niet benut.

Gelukkig was het in de 22e minuut, een vrije trap van Djordy Komrij die rechtstreeks in het doel ging, 0-1. Een paar minuten later, een pass van Donkerbroek die onderschept werd door Ardian Kuci die een voorzet gaf op Djordy Komrij die zijn 2e doelpunt scoorde. Donkerbroek stond vrij hoog waardoor ONB hoge ballen speelde naar onze spitsen. Echter kon ONB hier even niet van profiteren. Ja en dan krijg je de wet van Murphy als jij niet scoort dan doet de tegenstander het wel. ONB kon de bal niet goed verdedigen waardoor Donkerbroek een mooie voorzet kon geven op hun spits die de bal beheerst in kopte, 1-2. Gelukkig gingen wij met deze stand de rust in.

De 2e helft begonnen wij weer goed. Een vrije trap van Jort Raadsma werd door Soufiane Zaghdoud doorgekopt naar Eelko Bosma die de bal in het doel schoot, 1-3. Dit zou toch genoeg moeten zijn. Ondertussen werd de wedstrijd ASC -VVT in de gaten gehouden, rust 0-0. ONB vergat zich zelf te belonen. In de 85e schiet de spits van Donkerbroek de 2-3 in het doel. De wedstrijd ASC - VVT was afgelopen 0-0! Nu was het aan ons om de voorsprong vast te houden. Er werd aan de scheidsrechter gevraagd hoeveel minuten nog. Men kreeg een antwoord van 8 minuten!! Donkerbroek zette alles op alles om de gelijkmaker op het scorebord te plaatsen. Nog 2 minuten gaf de scheids aan. Het was geen voetballen meer maar meer van weg met die bal en zo ver mogelijk. Gelukkig het eindsignaal!! ONB wint en daardoor winnen wij de 2e periode titel en lopen wij 2 punten in op ASC. Gefeliciteerd mannen!!

Volgende week de kraker thuis tegen ASC. Kom allen en steun jullie jongens van het 1e team!