Scheidsrechter

Eelco Keuning

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag hadden wij de wedstrijd tegen Boerakker. Zij stonden op de 2e plaats, 3 punten onder ons. Dit werd toch wel een belangrijke wesdtrijd, bij winst 6 punten los, gelijkspel 3 punten los, verlies stonden wij gelijk.

Je kon toch wel merken dat er wat spanning bij de jongens was maar ook bij de leiding. Druk zetten was er in het begin niet bij waardoor Boerakker in hun spel kon komen. Een mooie voorzet van de speelster van Boerakker werd schitterend in getikt. Oh dit was even slikken voor de jongens want achter staan was er nog niet bij geweest in de laatste 4 wedstrijden. Het was misschien ook een geluk bij een ongeluk zo’n vroeg doelpunt want de mannen werden wakker geschud. Er werd nu wel weer druk gezet en goed overgespeeld wat resulteerde in de 1-1. De mannen hadden nu de smaak te pakken en wisten dat ze met druk zetten het Boerakker moeilijk maakten. Het werd 2-1 en daarna 3-1. Boerakker kwam nog terug met een schitterende vrije trap 3-2. Dit is altijd zo’n stand van dat het beide kanten op kan maar gelukkig werd de 4-2 gemaakt. Mannen maak het niet zo spannend, de leiding krijgt er hartkloppingen van. Met deze stand gingen wij ook de rust in.

Na de rust bleven wij ons spelletje spelen en kwam Boerakker niet meer tot scoren in tegenstelling tot ONB. De eindstand werd 8-2 en staan nu na 5 wedstrijden 6 punten los van SJO Boerakker/SVMH en Drachtster Boys. Jongens complimenten van de leiding, jullie zijn een super team die als één met elkaar spelen.